sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Nanan ja Valman kehitystä

Tällä viikolla ollaan ulkoiltu runsaasti ja Sirunkin kanssa ovat Nana ja Valma päässeet leikkimään. Ollaan myös muutaman kerran käyty vanhainkodissa ilahduttamassa vanhuksia pikku mussujen kanssa. Kyllä niistä siellä tykättiin toden teolla!  Nanalla hieman jänskättää uudet ihmiset ja sillä menee hetki tottua ennenkuin menee silitettäväksi, varsinkin miehiä kohtaan se on varautuneempi. Valma on todella reipas kyllä kaikkia ihmisiä ja yleensä koiriakin kohtaan, yrittää jopa joillekin koirille alkaa urputtamaan :D Valma ei onneksi ole kiinnostunut autoista millään tavalla, toisinkuin Nana. Se yrittää aina lenkillä kiskoa autoja kohti, välillä kova komentaminen tepsii. Se ei kuitenkaan niitä onneksi hauku. 
Nyt ollaan huomattu semmonen homma, kun lumetkin täältä pohjoisesta alkaa olla kohta sulanut, niin nämä meidän neitokaiset eivät suostu tekemään tarpeitaan muualle kuin lumihangelle. Eli toivotaan ettei ala sitten tulemaan enempää vahinkoja sisälle kun lumet lähtevät kokonaan. Nana: " Ei miellytä pissata nurmelle" Nana on kyllä kokonaan jo sisäsiisti ja ei olla sitä enää muutamaan viikkoon edes pidetty yöllä pentuaitauksessa. Se nukkuupi välillä meidän sängyssä ja välillä omalla pedillä. Valma on vielä sen takia pentuaitauksessa yön, koska sillä tulee herkemmin vahinkopissoja, joten se on aika raskasta alkaa niitä aamulla metsästämään ympäri taloa :D
Se on kyllä näillä koirilla hassu homma, että ku luita tai muitakin purutikkuja niille antaa ni se toisen tikku maistuu aina paremmalta ja se pitää yrittää toiselta saada. Niistä tulee välillä kiistoja ja välillä niitä törkeästi varastetaan toisen suusta :D Mutta vaikka näillä tuliski välillä erimielisyyksiä, niin ne hoitaa tilanteet kyllä hienovaraisesti. Tietysti hampaat ja ärinä on esillä yhteenotoissa ja leikeissä, mutta tosiaan se koko homma on ihan siskosten välistä kränää :D Eli erinomaisesti ovat tulleet toimeen ja eivät tykkää olla toisista erossa olleskaan =) 
Nanalla ei valitettavasti ole vielä yläkulmahampaat vaihtuneet, yritetään kovasti olla vetoleikkejä, mutta tytsy ei niistä kauheesti innostu. 
Ennenkuin Valma tuli meille, niin Nanalla oli hirveä into nylkyttää ihmisiä, mutta nykyään se ei sitä paljoa teekään. Nyt Valma on sen kyvyn oppinut :'D Nanalla ei ole vielä juoksuja ollut.
Ps. Valmasta on tullut kunnon poseeraaja ;)








 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti