perjantai 31. tammikuuta 2014

Katso kenguru loikkaa !

Hommasimme Nanalle sellasen agility telineen, ni vähä alettii sillä harjottelee hyppyä ja ryömimistä. Este on tässä alkuvaiheilla iha matalalla ettei pikku pennulle tule lonkkiin vikaa. Iha vaa sitä harjoitellaan että se älyää ylittää sen matalalla olevan riman. Hyvin on menny tähän asti, kyllä se joka kertaa hyppää ja välillä ryömiipi :D 
Nana väsähti agility telineen viereen ku leikissä piti käyttää nii paljo aivoja, että eihän sitä kukaa jaksa nii paljo ajatella, pakko ottaa nokoset välissä :) 

Siitä kissojen tunnelista on tullut Nanalle kyllä tosi rakas leikkikalu, se tykkääpi sen sisässä kössöttää ja kantaa sinne aina oman lelun ja siellä jyrsii rauhassa. Sitte se tykkää hyppiä sen yli ja se ei aina haittaa vaikka pomppu ei riittäiskää ku tuo putki on nii pehmyt että se lösähtää sitte Nanan alle :) 


Tuossapa tollanen optinen illuusio :D Meillä on takajalaton pikku koira :'D Häntääkää ei näy missään. Hienosti jaksaapi ponnistaa putken yli ja tällä viikolla Nana on muutaman kerran jaksanut ponnistaa jo sohvalle ! Siinä pitää olla ponnistusvoimaa ja sitähän tältä musulta löytyy. Toivottavasti päästään sitte isompana Nanan kaa treenaamaan agilityä kunnolla kuhan kroppa kerkiääpi kasvaa aikuisen mittoihin. Lupaavalta jo näyttää ja naksutinkoulutus on kyllä tuonut tulosta Nanan osaamiseen.

Nyt täällä on niin kova pakkanen (-30) että Nanaki alkaa jo ulkona tutisemaan :D Käytiin aamulla kakkapissa lenkillä ni alko jo vetämään takasi päin että eiköhän se jo riitä, täällä ei mikää pikku koira enää pärjää. Nana on kyllä jo hyvin oppinut sisäsiistiksi, se aina menee eteisen ovelle istumaan ja vinkumaan jos on hätä. Kyllähän niitä vahinkopissoja sattuu viel jonkin verran, mutta nekin yleensä silloin kun ollaan leikin tiimellyksissä ni ilopissoja tulee. 


Ps. Kokeiltiin Nanalle manttelia ja nyt se alkaa jo pysymään jotenki päällä :) 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti