tiistai 28. tammikuuta 2014

Lumenleikkuuta ja kynnenluontia.. vai miten se oli?


Käytiin taas vähä koirapuistossa harjoittelemassa luokse tulemista ja tuossa alempana sitte video siitä :)Nyt se uskalsi käydä jo itsekseen tutkimassa puistoa, ei tarvinnu ennää mamman ja iskan jaloissa pyöriä :D
Tänää kolailtiin pihalta lunta ja Nana innokkaana jahtasi lumikolaa ja välillä hyppäs kyytiinki. Onneksi meidän muhve tykkää lumesta, koska sitä pitää sietää suurin osa vuodesta täällä pohjosessa :D Pittää kasvattaa kunnon turkki että pärjääpi, ja sitte tietenki avustuksena vähä pukua päälle. Meillä on jo toppaliivi ostettuna, mutta Nana on siihen viel vähä liian pieni. 
Hommattiin myös tänää agility-harrastukseen tarkoitttuja muovikeppejä, saadaan alkaa harjoittelee vähä pujottelua ja matalasta esteestä hyppyä, ja toki ryömiminen olisi tässä vaiheessa jo hyvä opettaa. 
Leikkailtiin tänää myös Nanan kynnet, se oli kolmas kerta Nanalla. Vielä se on vähä kauhistuttava tilanne, mutta herkkukeppiä vaa suuhun ja rauhoittelee Nansua välillä ni kyllä ne kynnet siitä lyheneepi :D 




1 kommentti:

  1. Play free online slot machine games in Vegas at Mapyro
    Discover the 수원 출장마사지 best slot 동두천 출장안마 machines and 제주도 출장안마 try the newest casino games, no download, 영주 출장안마 no 동해 출장마사지 registration needed. Join Mapyro and experience Vegas like never before!

    VastaaPoista