sunnuntai 23. helmikuuta 2014

PRONSSINEN LUMIUKKO

Tällä viikolla ollaan käyty muutama kerta koirapuistossa ja eilettäin sinne sattu tulemaan 2,5-vuotias Urho niminen mopsi! Nana pelkäsi sitä mutta uskalsi sitte lopulta vähä sitä haistella ja puolustaa itseään. Urho kyllä käyttäytyi todella kiltisti mutta Nana vaa on viel vähä arka uusia tuttavuuksia kohtaan. Siitä voisi tulla Nanalle mukava leikkikaveri sitte ku Nansu vähä varttuu. 
Tänää myös tehtiin lumiukko ja Nana kummasteli sitä suuresti. Laitettiin herkkupaloja lumiukon napeiksi ja Nansu yritti hyppiä niitä itselleen :D Tässä pieni video siitä. 

Jouduttiin myös leikkaa Nanan tassukarvoja ku alko lauhalla kelillä tarttuu lumipaakut tassun pohjiin ja kynsien leikkaaminenki oli vähä haastavaa ku karvat pullotti edessä :D Ei tullu iha nii hyvä ku ois oikealla trimmaajalla tullu, mutta samapa tuo meidän pikku kotikoiralle <3 kuhan vaa ei ulkoilu tunnu kivuliaalta :) 
Nansuki eilen jännitti meidän kaa voittaako Suomi Olympiapronssia jäkiksessä. Nanaa jännitti nii paljo että melkeen tuli köntsät housuun :D Nansu pääsi aitiopaikalle kattoo matsia :) 


Tuossapa vielä muutama kuva Nanan lumiukko leikeistä =)))


Nana matkusti myös tällä viikolla autossa ja sai ihan itse makoilla etupenkillä, kuljetuskoppa ei sattunut mukaan tulemaan. Neiti tykkäsi siitä todella paljon ku pysty katselemaan maisemia ikkunoista. Se oli niin rauhallinen penkillä eikä mihinkää hötkyilly. 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti