sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

KUVA & VIDEOBLOGI


Nana ja Valma on saanu tällä viikolla paljo juoksennella vapaana hiekkapohjaisessa jääkiekko kaukalossa ja ollaan samalla harjoiteltu luokse tuloa. Ovat oppineet sen jo erittäin mainiosti ja taas kävimme pilkilläkin ja siellä päästiin sitä asiaa testaamaan. Siru oli myös musujen kanssa kaukalossa leikkimässä ja kilpailemassa pallon hakemisessa :D  Tässä enimmäkseen kuvia menneeltä viikolta :)














sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

KUVAPÄIVITYSTÄ






Pilkillä käytiin jälleen ja muhvet juoksi irti jäällä ja istuskelimme jossain venevajassa tuulen suojassa. Oli niin kamala tuuli että Valma meinasi lähteä tuulen mukana :D 



Kävimme pitkällä lenkillä ja löysimme mukavan keinun ja Valma & Nanakin keinuivat pöydällä :)


Käytimme Valman 3kk rokotuksessa ja alla olevassa kuvassa Valma odottaa pääsyä eläinlääkärille. Se ei huomannut mitään kun piikki laitettiin niskaan, onneksi meidän koirat on lahjottavissa ruoalla :D


Köydenvetoa!!


Nana tykkää loikoilla tietokoneen päällä :D


sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

AVANTOUINTIA JA SAIPPUAKUPLIA

Nyt on tällä viikolla käyty pitkiäkin lenkkejä kun jäät suli tieltä ja pystyssäkin pysytään. Pieni homma on aina vaa musut siivota lenkin jäljiltä ku hiekkaa tulee kivoja määriä mukana. Eilettäin käytiin taas pilkillä (ei tosin saatu saalista) mutta Nana & Valma oli innoissaan, koska uskallettiin päästää lapsukaiset irti jäälle juoksentelemaan :D Jännitti vähä päästää että onko meidän "luokse tulo" käsky  jäänyt niiden takaraivoon, mutta oli kyllä todella hyvin opittu ja ei ne meistä kauas edes halunneet lähteä. Paimensivat koko porukkaa että pysyttiin samassa läjässä. Ne oli niin innoissaan vapaana olostaan ja pitkästä ulkoilmareissusta. Pieni harmillinen tapaturma Valmalle jäällä sattui -> se tippui muutaman kerran pilkkimisavantoon ja oli vähä pehva märkänä. Meillä oli lämpöhuovat mukana ja siihen käärästiin mussukka kuivumaan, ni ei menny kauaakaan ku se jo Nanan kanssa jäällä viiletti menemään. 
Tänään annettiin Valmalle matolääke ja viikon päästä olisi sitten 3kk rokotus edessä. 
Leikittiin myös saippuakuplilla ja Valma oli niistä ihan intona :D Nana jaksoi keskittyä niihin hetken ja meni sitten puuhailemaan omia juttujaan. Valma ärräsi ja purrasi niille ja yritti saada ilmasta kiinni :D Oli aivan ihana Valmartti <3

Hauska homma ku vertailtiin Nanan ja Valman kasvukehityksiä, niin Valma on jo nyt 11-viikkoisena sen kokoinen mitä Nana oli 14 viikkoisena :)


ps. Nana on myös oppinut katselemaan ikkunasta ulos  JA hän näyttää Muumien Surkulta alla olevassa kuvassa :D














sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

RAKKAUTTA JA KALOJA

Tällä viikolla ollaan ulkoiltu urakalla ja Valmaki on päässy muutaman kerran koirapuistossa käymään. Vielä se on hieman jännittävää ja uutta ettei siellä oikein uskalla kunnolla leikkiä, vaikkei muita koiriakaan olisi paikalla. Sitten ku tullaan kotiin ni kyllä virtaa piisaa, Valma ei vahingossakaan koirapuistoon tuhlaa energiaansa :D No mutta istumaan on opittu ja hyvää kyytiä opetellaan "paikka" käskyä. Valma jaksaa jo pompata sohvalle, sillä on paljo voimaa. 
Eilettäin käytiin pilkillä ja puettiin musuilleki toppaliivit päälle. Siellä oli kyllä todella kylmä vinkka ja Valmaa palelsi. Käärittiin se vilttiin ja se pääsi pulkkaan nukkumaan :D Nana pääsi isukin syliin, tosin se oli vähä hankalaa jos siellä kala nykkikin niin sitä ei ollut mahdollista nostaa yhdellä kädellä ylös. 
Nana ja Valma jaksoi kyllä tosi reippaasta kävellä järven päästä päähän ja se totisesti oli niille pikkuisille rankkaa. Kun päästiin kotiin, ne nukkui koko loppupäivän :) Ne tykkäävät nukkua toistensa päällä ja aina aamuisin ja iltaisin Nana pesee Valman korvat.