sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

AVANTOUINTIA JA SAIPPUAKUPLIA

Nyt on tällä viikolla käyty pitkiäkin lenkkejä kun jäät suli tieltä ja pystyssäkin pysytään. Pieni homma on aina vaa musut siivota lenkin jäljiltä ku hiekkaa tulee kivoja määriä mukana. Eilettäin käytiin taas pilkillä (ei tosin saatu saalista) mutta Nana & Valma oli innoissaan, koska uskallettiin päästää lapsukaiset irti jäälle juoksentelemaan :D Jännitti vähä päästää että onko meidän "luokse tulo" käsky  jäänyt niiden takaraivoon, mutta oli kyllä todella hyvin opittu ja ei ne meistä kauas edes halunneet lähteä. Paimensivat koko porukkaa että pysyttiin samassa läjässä. Ne oli niin innoissaan vapaana olostaan ja pitkästä ulkoilmareissusta. Pieni harmillinen tapaturma Valmalle jäällä sattui -> se tippui muutaman kerran pilkkimisavantoon ja oli vähä pehva märkänä. Meillä oli lämpöhuovat mukana ja siihen käärästiin mussukka kuivumaan, ni ei menny kauaakaan ku se jo Nanan kanssa jäällä viiletti menemään. 
Tänään annettiin Valmalle matolääke ja viikon päästä olisi sitten 3kk rokotus edessä. 
Leikittiin myös saippuakuplilla ja Valma oli niistä ihan intona :D Nana jaksoi keskittyä niihin hetken ja meni sitten puuhailemaan omia juttujaan. Valma ärräsi ja purrasi niille ja yritti saada ilmasta kiinni :D Oli aivan ihana Valmartti <3

Hauska homma ku vertailtiin Nanan ja Valman kasvukehityksiä, niin Valma on jo nyt 11-viikkoisena sen kokoinen mitä Nana oli 14 viikkoisena :)


ps. Nana on myös oppinut katselemaan ikkunasta ulos  JA hän näyttää Muumien Surkulta alla olevassa kuvassa :D














1 kommentti: