sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

RAKKAUTTA JA KALOJA

Tällä viikolla ollaan ulkoiltu urakalla ja Valmaki on päässy muutaman kerran koirapuistossa käymään. Vielä se on hieman jännittävää ja uutta ettei siellä oikein uskalla kunnolla leikkiä, vaikkei muita koiriakaan olisi paikalla. Sitten ku tullaan kotiin ni kyllä virtaa piisaa, Valma ei vahingossakaan koirapuistoon tuhlaa energiaansa :D No mutta istumaan on opittu ja hyvää kyytiä opetellaan "paikka" käskyä. Valma jaksaa jo pompata sohvalle, sillä on paljo voimaa. 
Eilettäin käytiin pilkillä ja puettiin musuilleki toppaliivit päälle. Siellä oli kyllä todella kylmä vinkka ja Valmaa palelsi. Käärittiin se vilttiin ja se pääsi pulkkaan nukkumaan :D Nana pääsi isukin syliin, tosin se oli vähä hankalaa jos siellä kala nykkikin niin sitä ei ollut mahdollista nostaa yhdellä kädellä ylös. 
Nana ja Valma jaksoi kyllä tosi reippaasta kävellä järven päästä päähän ja se totisesti oli niille pikkuisille rankkaa. Kun päästiin kotiin, ne nukkui koko loppupäivän :) Ne tykkäävät nukkua toistensa päällä ja aina aamuisin ja iltaisin Nana pesee Valman korvat. 














1 kommentti:

  1. Ihania kuvia! Erityisesti toi viimeinen on aivan ihana. Outoa ajatella, että siellä on vielä noin paljon lunta, kun täällä Tampereella on ollut todella keväistä jo kuukauden ajan ja lumi on enää kaukainen muisto.

    VastaaPoista