lauantai 29. maaliskuuta 2014

KOVVAA PAINIA

Täällä on semmoset painit ollu koko viikon käynnissä että voi mahoton :D Ovat kyllä saaneet purkaa energiaa ulkona ja sisällä. Eivät tee mitää piruuksiakaa ku ei niillä semmosiin oo enää ylimäärästä energiaa. Nana iha leikillään leikkiipi ja Valma ottaa välillä tosissaan. Valmasta lähtee nii ihanat ärinät ja purinat ku ne painiipi :D Nana vaa naureskelee ja kumpiki on vuorotellen selällään lattialla. Kyllä ne on paljo nukkunuki, pakko se tuommosen painin jälkeen onki nukkua.
Valmalla on yöaikaan tuo sisäsiisteys vähä kadoksissa, ku tulee pissaa ja kakkaa vaikka juuri ennen nukkumaanmenoa on käytetty. On se niin jännä että noilla koirilla on eroavaisuuksia. Kun Nana tuli meille niin se teki vaan ekana yönä pissan pedilleen, eikä oo sen jälkeen kertaakaa yöllä tehny. Mutta Valmalla ei semmoset asiat kiinnosta, se ruiskii kaikkialle :D
Muutama kerta ollaan yöllä herätty siihen kun Nana on ärähtäny Valmalle että et varmasti tähän pedille pissaa. Ihan hyvä että komentaapi ni ei oo meillä nii paljoa siivottavaa.

Tänään Valmakin sai kunnolla tutustua Siruun. Siru on aivan ihmeissään että taasko tänne on yksi myyränpoikanen ilmestynyt lisää.


torstai 27. maaliskuuta 2014

UUSI TULOKAS VALMA

Moikkatimoi, pitkästä aikaa taas blogia. Meillä on täällä ollut niiiin paljon puuhaa ja varsinkin kun saimme uuden tulokkaan perheeseemme, tricolour Valma. Se on nyt 2kk ja haimme Valman viikonloppuna Kankaanpäästä. Nana ja Valma on tullut niin hyvin toimeen ja osaavat yölläkin nukkua nätisti omissa pedeissään. Ollaan ulkoiltu paljon, onneksi nyt on ollut lauhat kelit.
Valma tykkää siitä meidän kissanputkesta, se juoksee sinne aina Nanaa karkuun leikin tiimellyksessä :D
Valma nukkuu monesti massun päällä ja tykkää hirmuisesti olla sylissä. Nana taas puolestaan viihtyy sylissä vaan muutamia sekuntteja. Leikkasimme tänään kynnet kummaltakin ja se sujui hirmuisen hyvin! Valma vaan kössötti sylissä ja odotti aina namupalaa :D
Valma osaa jo todella hyvin tehdä tarpeensa ulos, tottakai välillä sattuu vahinkoja jos on viime ulkoilusta liian pitkä tovi. Nanakin pääsääntöisesti tekee tarpeet ulos, mutta on ulkona niin innoissaan Valmasta että pissaaminen saattaa jäädä välistä ja lenkin jälkeen se tulee sisälle.
Valma on oppinut jo oman nimensä ja ISTU-käskyä opetellaan hyvään tahtiin ja kohta puolin se alkaa jo sujumaan. Nana osaa todella hienosti kieriä ja alempana siitä myös pieni video. Olemme niin onnellisia että ollaan saatu nämä pienet kullannuput meidän elämään ja saamme niiden kanssa ulkoilla ja leikkiä.



perjantai 7. maaliskuuta 2014

KUVIA MENNEELTÄ VIIKOLTA

 Noniin pitkästä aikaa blogia. On kyllä ollut nyt taas niin surkeat vesikelit, mutta huomaa että Nana on kasvanut henkisestikin, koska se ei enää yritä kaikkia lätäköitä kiertää :D Nyt jo hyppelee innoissaan tuolla ja joskus huijaa meitä istumalla ulko-oven edessä ja vaatii ulos, vaikkei olis pissihätäkään, koska se nii tykkää pihalla käydä piehtaroimisesta. Tässä blogissa on paljon kuvia koirapuistokäynnistä, missä oli myös pohjis Siru mukana. Kaikkea muuta sekalaistakin kuvaa sekaan mahtui mitä tällä viikolla ollaan napsittu =)
Myös sellainen ilouutinen tähän väliin eli saamme muutaman viikon päästä Nanalle tyttökaverin, trikki sheltin! Olemme nyt jo todella innoissamme ja ollaan Nanalle näytetty kuvia uudesta tulokkaasta. Tassulla on kuvaruutua alkanut täppimään kun kuvia ollaan näytetty :D

Nanan demonisilmästä on saatu muutama otos ;)




 
 Koirapuistossa leikittiin fresbeellä, Nana ei oikein vielä saanut suuhun mahtumaan painavaa läpyskää, joten Siru otti leikissä ohjat omiin tassuihin =)
 





   Nanan unikuvia :)