lauantai 29. maaliskuuta 2014

KOVVAA PAINIA

Täällä on semmoset painit ollu koko viikon käynnissä että voi mahoton :D Ovat kyllä saaneet purkaa energiaa ulkona ja sisällä. Eivät tee mitää piruuksiakaa ku ei niillä semmosiin oo enää ylimäärästä energiaa. Nana iha leikillään leikkiipi ja Valma ottaa välillä tosissaan. Valmasta lähtee nii ihanat ärinät ja purinat ku ne painiipi :D Nana vaa naureskelee ja kumpiki on vuorotellen selällään lattialla. Kyllä ne on paljo nukkunuki, pakko se tuommosen painin jälkeen onki nukkua.
Valmalla on yöaikaan tuo sisäsiisteys vähä kadoksissa, ku tulee pissaa ja kakkaa vaikka juuri ennen nukkumaanmenoa on käytetty. On se niin jännä että noilla koirilla on eroavaisuuksia. Kun Nana tuli meille niin se teki vaan ekana yönä pissan pedilleen, eikä oo sen jälkeen kertaakaa yöllä tehny. Mutta Valmalla ei semmoset asiat kiinnosta, se ruiskii kaikkialle :D
Muutama kerta ollaan yöllä herätty siihen kun Nana on ärähtäny Valmalle että et varmasti tähän pedille pissaa. Ihan hyvä että komentaapi ni ei oo meillä nii paljoa siivottavaa.

Tänään Valmakin sai kunnolla tutustua Siruun. Siru on aivan ihmeissään että taasko tänne on yksi myyränpoikanen ilmestynyt lisää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti