torstai 27. maaliskuuta 2014

UUSI TULOKAS VALMA

Moikkatimoi, pitkästä aikaa taas blogia. Meillä on täällä ollut niiiin paljon puuhaa ja varsinkin kun saimme uuden tulokkaan perheeseemme, tricolour Valma. Se on nyt 2kk ja haimme Valman viikonloppuna Kankaanpäästä. Nana ja Valma on tullut niin hyvin toimeen ja osaavat yölläkin nukkua nätisti omissa pedeissään. Ollaan ulkoiltu paljon, onneksi nyt on ollut lauhat kelit.
Valma tykkää siitä meidän kissanputkesta, se juoksee sinne aina Nanaa karkuun leikin tiimellyksessä :D
Valma nukkuu monesti massun päällä ja tykkää hirmuisesti olla sylissä. Nana taas puolestaan viihtyy sylissä vaan muutamia sekuntteja. Leikkasimme tänään kynnet kummaltakin ja se sujui hirmuisen hyvin! Valma vaan kössötti sylissä ja odotti aina namupalaa :D
Valma osaa jo todella hyvin tehdä tarpeensa ulos, tottakai välillä sattuu vahinkoja jos on viime ulkoilusta liian pitkä tovi. Nanakin pääsääntöisesti tekee tarpeet ulos, mutta on ulkona niin innoissaan Valmasta että pissaaminen saattaa jäädä välistä ja lenkin jälkeen se tulee sisälle.
Valma on oppinut jo oman nimensä ja ISTU-käskyä opetellaan hyvään tahtiin ja kohta puolin se alkaa jo sujumaan. Nana osaa todella hienosti kieriä ja alempana siitä myös pieni video. Olemme niin onnellisia että ollaan saatu nämä pienet kullannuput meidän elämään ja saamme niiden kanssa ulkoilla ja leikkiä.



1 kommentti: