perjantai 7. maaliskuuta 2014

KUVIA MENNEELTÄ VIIKOLTA

 Noniin pitkästä aikaa blogia. On kyllä ollut nyt taas niin surkeat vesikelit, mutta huomaa että Nana on kasvanut henkisestikin, koska se ei enää yritä kaikkia lätäköitä kiertää :D Nyt jo hyppelee innoissaan tuolla ja joskus huijaa meitä istumalla ulko-oven edessä ja vaatii ulos, vaikkei olis pissihätäkään, koska se nii tykkää pihalla käydä piehtaroimisesta. Tässä blogissa on paljon kuvia koirapuistokäynnistä, missä oli myös pohjis Siru mukana. Kaikkea muuta sekalaistakin kuvaa sekaan mahtui mitä tällä viikolla ollaan napsittu =)
Myös sellainen ilouutinen tähän väliin eli saamme muutaman viikon päästä Nanalle tyttökaverin, trikki sheltin! Olemme nyt jo todella innoissamme ja ollaan Nanalle näytetty kuvia uudesta tulokkaasta. Tassulla on kuvaruutua alkanut täppimään kun kuvia ollaan näytetty :D

Nanan demonisilmästä on saatu muutama otos ;)




 
 Koirapuistossa leikittiin fresbeellä, Nana ei oikein vielä saanut suuhun mahtumaan painavaa läpyskää, joten Siru otti leikissä ohjat omiin tassuihin =)
 





   Nanan unikuvia :)



1 kommentti:

  1. Yggdrasil Casino | Goyang F.C.
    In the 해외배팅사이트가입 name of the 골인 벳 먹튀 Gods and the Gorgonzola, we would 벳매니아 place the idol of Yggdrasil in the middle of the 포커 배열 키보드 Gondola River along with the 크롬 사이트 번역 rest of the town.

    VastaaPoista